Gezocht een Inmeter om ons team te versterken!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste inmeter bestaande bouw, voor onze vestiging in Lelystad. In deze functie werk je samen met de hoofdinmeter, je meet alle verkochte elementen bij de klanten thuis in. Hiervoor is nauwkeurigheid en bouwkundig inzicht een must!

Heb je een bouw of techniek MBO/HBO diploma op zak of heb je relevante werkervaring, ben je in bezit van een rijbewijs B en een enthousiaste aanpakker, die daadkrachtig en gemotiveerd is om zaken tot in de puntjes te regelen. Beschik je daarnaast over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Beheers je Nederlands in woord en geschrift. Begrijp je dat je in een klein team – onder leiding van de hoofd-inmeter – zeker niet alleen inmeet, maar ook op andere gebieden bijspringt als collega’s in jouw team dat nodig hebben.

Dan vragen we je te solliciteren!

Wat ga je bij ons doen?

Inmeten zal een belangrijk deel van je werk zijn. Daar komt bij dat je ook de voorbereiding van de montage op je neemt, inclusief de controle op volledigheid van de productieopdrachten. Je hebt ook contact met opdrachtgevers en leveranciers als het gaat om planning en leveringen. 

Wij zoeken kandidaten die:*

– Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

– Klantgericht zijn

– Nauwkeurig werken met een hoge kwaliteitsnorm

– De werkzaamheden goed kunnen plannen en organiseren

– Collegiaal, betrouwbaar, leergierig en flexibel zijn

– Initiatief nemen en meedenken

– MBO /HBO denk en werkniveau (Bouw of Techniek)

– Een goede beheersing van de Nederlandse taal

– Ervaring met MS Office

– In bezit van rijbewijs B

*Wat bieden wij?*

– Een leuke baan 

– Een informele bedrijfscultuur

– Kansen om jezelf te ontplooien

– Een marktconform salaris

*Wie is Starkozijn v/d Vecht?*

Starkozijn v/d Vecht is een familiebedrijf met 41 jaar ervaring in de verkoop van kunststof kozijnen. Reeds 17 jaar gevestigd in Lelystad. Starkozijn biedt een uitgebreid assortiment voor ieders wens. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat vragen wij dus ook van onze medewerkers. Dagelijks staan onze medewerkers garant voor een hoogwaardig advies en product.

Spreekt deze functie en werken bij Starkozijn jou aan? Vul dan onderstaande formulier in en ben je misschien straks deel van team Starkozijn v/d Vecht.

Sollicitatieformulier voor zzp'ers

  • Toegestane bestandstypen: docx, doc, dot, dotx, text, jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
    De volgende bestanden kunnen worden geupload: (docx, doc, dot, dotx, text, jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff)
Menu