Gezocht monteurs/montage ploegen! (loondienst of zzp)

Wij zijn altijd opzoek naar zelfstandige montage ploegen/monteurs met ervaring in het plaatsen van kunststofkozijnen, tuindeuren, schuifpuien, gevelbekleding, boeiranden, dakkapellen, dakvensters, etc. Wij willen graag een samenwerking aan gaan om zo onze particulieren klanten in de regio Flevoland te kunnen voorzien van nieuwe top producten.

Wat zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar montage ploegen die zelfstandig kunnen werken, goed met klanten en collega’s kunnen omgaan en natuurlijk twee rechter handen hebben. Hierbij is bouwkundig inzicht en ervaring hebben met de montage van kunststofkozijnen met stelkozijn een must.
Als zelfstandige montage ploeg het bezitten van een bus (zonder reclame) met het juiste gereedschap natuurlijk ook een must.

Wat bieden wij! 
Wij bieden goed voorbereide montage klussen met top producten, goede ondersteuning, een leuk vast-team, goede betalingscondities en een planning die ruim van tevoren bekend is.
Wij willen altijd voor een langere samenwerking gaan.

Lijkt het jullie wat om ons team te komen versterken?
Lijkt het jullie wat om ons team te komen versterken? Vul dan het onderstaat formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Sollicitatieformulier voor zzp'ers

  • Toegestane bestandstypen: docx, doc, dot, dotx, text, jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
    De volgende bestanden kunnen worden geupload: (docx, doc, dot, dotx, text, jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff)
Menu