Hoe gaat Starkozijn v/d Vecht om met het Corona Virus

Beste klanten,

Zoals u vast weet is de wereld in de ban van het Corona virus. Ook wij hebben hier helaas mee te maken. Hieronder vind u onze aanpak tegen het Corona Virus.

(update 23-03-2020: Meest gestelde vragen hoe Starkozijn om gaat met Coronavirus, https://www.starkozijnflevoland.nl/hoe-gaat-starkozijn-vd-vecht-om-met-het-coronavirus-covid-19)

Showroom:
In de showroom worden geen handen meer gegeven en zullen wij tijdens ons gesprek iets meer afstand van u houden. De showroom blijft gewoon open en u bent natuurlijk van harte welkom.
Alleen als u ziektverschijnselen heeft stellen wij het op prijs om te wachten met een bezoek aan de showroom tot u weer beter bent.

De montage:
De montage’s gaan gewoon door zoals gepland wij hebben de monteurs gevraagd geen handen meer te geven en ook gepaste afstand te houden en vaker hun handen te wassen.
Als de monteurs ziekte verschijnselen hebben zullen ze helaas niet kunnen monteren. Mocht u als klant geconstateerde Corona hebben, geeft u dat dan. Zodat wij u uit de  montage plannning kunnen halen.

De montage planning:
Al 15 jaar lang halen wij eigenlijk altijd onze planning. Helaas met de huidige onzekerheden met het Corona virus moeten wij ook een slag om ons arm houden. De kans zit er in dat wij de planning/ beloofde montage datum niet kunnen halen. De reden hiervoor zou dan zijn ziekte van medewerkers, transport en of productie problemen met uw kunststofkozijnen. 

Natuurlijk stelen wij u zo snel mogelijk op de hoogte mocht er iets veranderen in de planning.

Wij hopen op uw begrip en wij zullen er alles aandoen om onze planning toch te halen.

Met vriendelijke groeten,

Team: Starkozijn v/d Vecht

Menu