Starkozijn v/d Vecht beste vkg-keurmerk dealer 2014/2015!

Starkozijn v/d Vecht is uitgeroepen tot beste VKG-keurmerk dealer van 2014/2015!

Wij zijn erg trots op de gewonnen prijs, Beste VKG-keurmerk dealer van 2014/2015!, vorige keer waren we al 3de geworden en nu zijn wij zelfs verkozen tot de beste VKG keurmerk dealer. Wij zijn blij dat onze inzet ook door het VKG-keurmerk wordt erkend.

Maar wat kunnen klanten uit deze VKG-keurmerk prijs afleiden? Dat Starkozijn v/d Vecht een serieus bedrijf is wat goed in de markt staat met zo wel de producten, montage, kwaliteit en service. Starkozijn v/d Vecht behoort tot de beste kozijn bedrijven van Nederland. Het aankopen van kunststofkozijnen is natuurlijk altijd een grote uitgeven en het is dan ook een lekker idee dat dit wordt gedaan door een bedrijf waar uw als klant op kan bouwen.

Het persbericht van het VKG keurmerk:

Starkozijn v/d Vecht wint prijs Beste VKG-Keurmerkdealer 2014/2015! Starkozijn v/d Vecht uit Lelystad is uitgeroepen tot beste VKG-Keurmerkdealer van 2014/2015. Op alle fronten scoorde deze VKG-Keurmerkdealer goed. Deze prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen zoals vastgesteld door de brancheorganisatie VKG. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven op basis van criteria als kennis van het VKG-Keurmerk, uitingen op de website en de wijze waarop het VKG-Keurmerk gecommuniceerd wordt naar klanten en in de showroom. Starkozijn v/d Vecht heeft aangetoond het VKG-Keurmerk op zeer positieve wijze uit te dragen en heeft daarmee terecht de prijs voor beste VKG-Keurmerkdealer 2014/2015 gewonnen.

De tweede prijs is gegaan naar de firma B. Kuppens b.v. uit Wehl en de derde prijs naar Verbouwcenter Ede uit Ede.

Starkozijn v/d Vecht beste vkg-keurmerk dealer 2014/2015!

VKG-Keurmerk bedrijven:

VKG-Keur gecertificeerde bedrijven bieden U zekerheid, duidelijkheid en kwaliteit. Het zijn betrouwbare en professionele leveranciers. Er wordt uitsluitend gewerkt met gecertificeerde producten. Zowel de duurzaamheid als de inbraakwerendheid zijn hierbij belangrijke aspecten. Er wordt gemonteerd volgens beproefde Nederlandse montagemethoden. Het waarborgfonds geeft u financiële zekerheid. Mocht u desondanks niet tevreden zijn kunt u altijd gebruik maken vaneen heldere klachtenprocedure. Kortom het VKG–Keurmerk biedt zekerheid. Voor meer informatie over het VKG-Keurmerk en de aangesloten bedrijven, kijk op : www.vkgkozijn.nl of bel het VKG 030 – 750 98 01

Bekijk onze tips pagina voor nog meer handige weetjes