Offerte aanvragen:

Beste klant,

Welkom op ons offerte aanvraag formulier.
Graag maken wij een mooie opmaat gemaakte offerte voor u. Om u zo goed mogelijk ten dienst te kunnen zijn, is zo veel mogelijk informatie van uw woning van harte welkom. Vooral foto’s van de gehele gevels waar u overweegt nieuwe Starkozijnen in te laten plaatsen.
Door onze vele jaren ervaring (45 jaar) hebben wij vele maten van woningen in Flevoland al reeds in ons systeem staan, dus vaak hebben wij geen maat gegevens nodig van u voor een offerte opmaat maar mocht u maat gegevens voor handen hebben zijn ze natuurlijk altijd welkom.

Het verloop van uw aanvraag: 
Wij streven er naar om binnen 1 week contact met u op te nemen om uw offerte aanvraag met u door te spreken. In dit gesprek zullen wij u vragen naar uw wensen en mogelijkheden met u door spreken.  Aan de hand van dit gesprek zullen wij een offerte opmaat voor u gaan maken soms is het nodig om eerst een showroom afspraak te plannen i.p.v. eerst een offerte te maken.
Wel willen wij u mee geven dat onze levertijd op dit moment ongeveer 6  maanden.

Wilt u foto’s of een andere bijlage mee sturen met uw offerte aanvraag?  Dit kan onder aan ons offerte aanvraag formulier.

Team Starkozijn v/d Vecht b.v.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, doc, docx, heic, , Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Toestemming*
    Menu