Offerte aanvragen:

Beste klant,

Welkom op ons offerte aanvraag formulier.

Graag maken wij een mooie op maat gemaakte offerte voor u. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is zoveel mogelijk informatie over uw woning van harte welkom, vooral foto’s van de gehele gevels waar u overweegt nieuwe Starkozijnen te laten plaatsen.

Met onze ruim 45 jaar ervaring hebben wij al vele maten van woningen in Flevoland in ons systeem staan. Hierdoor hebben we vaak geen maatgegevens nodig van u voor een op maat gemaakte offerte. Mocht u echter maatgegevens voor handen hebben, zijn ze natuurlijk altijd welkom.

Het verloop van uw aanvraag:
Wij streven ernaar om binnen 1 week contact met u op te nemen om uw offerte aanvraag met u door te spreken. In dit gesprek zullen wij u vragen naar uw wensen en mogelijkheden om alles goed te bespreken. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een op maat gemaakte offerte voor u gaan maken. Soms is het nodig om eerst een showroom afspraak te plannen in plaats van direct een offerte te maken. Dit stelt ons in staat om u beter te adviseren en een offerte op maat te bieden.

Wij willen u erop wijzen dat onze gemiddelde levertijd op dit moment tussen de 4 á 6 maanden bedraagt.

Indien u foto’s of andere bijlagen wilt meesturen met uw offerte aanvraag, kunt u deze onderaan ons offerte aanvraag formulier toevoegen.

Met vriendelijke groeten,
Team Starkozijn v/d Vecht b.v.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, doc, docx, heic, , Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Menu