Over Starkozijn v/d Vecht

Starkozijn v/d Vecht uit Lelystad is hét adres voor kunststof kozijnen en gevelelementen.

Met meer dan 41 jaar ervaring een specialist in kunststof kozijnen, ramen, deuren, voordeuren, achterdeuren, schuifpuien en tuindeuren. Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam op de particuliere markt in Flevoland. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij uitsluitend met de beste materialen en montagemethodes.

Onze kunststofkozijnen worden altijd geleverd en geplaatst met het VKG-keurmerk, Politie Keurmerk Veilig Wonen beslag en SKG keurmerk.

Een gemotiveerd familiebedrijf

Rens van der vecht

Directie / ondersteuning kantoor

Rens besteed het meeste van zijn tijd als ondersteunende functie binnen voor de monteurs en de kantoor/showroom medewerkers. Ook doet hij het klanten contact via de email/telefoon, hij beheert de voorraad in het Starkozijn magazijn en het controleren van de bestelde orders.

Hilda van der Vecht-Doedes

Directie/financieel medewerker/planner

Hilda is onze financieel medewerker/planner, zij houdt zich bezig met de boekhouding en facturatie. Daar bij doet ze ook nog de montage planning en de personeel administratie. Kort om een vrouw met vele kwaliteiten en functies.

Kees van der Vecht

Directie / hoofdtechniek

Kees houdt zich voornamelijk bezig met het inmeten van de kunststof kozijnen en het bestellen van de kunststof kozijnen. daarnaast begeleid hij ook de monteurs. Natuurlijk kunt u Kees soms ook nog in de showroom treven. Klanten helpen is Kees op zijn lijf geschreven. Met veel passie kan hij u alles vertellen over techniek en kunststofkozijnen.

Ivar van der Vecht

Werkvoorbereider

Ivar besteed het meeste van zijn tijd in het maken van offertes, maar houdt zich daarnaast ook bezich met het verbeteren en versnellen van computersystemen.

Henk

Calculator / service beheer

Henk is vooral bezig met het maken van offerte’s en het beheren van de garantie en betaalde servicen. Natuurlijk behandeld hij ook een deel van het klanten contact via de email/telefoon.

Danny

Adviseur / verkoper

Danny treft u vooral in de showroom aan, hij is onze verkoop adviseur. Hij helpt u graag aan een passend advies onder het genot van een kopje koffie. Aan enthousiasme ontbreekt het Danny zeker niet. Ook Danny behandeld natuurlijk ook een deel van het klanten contact via de email/telefoon.

Montage ploeg: Staal

Voorman en 2de man

Montage ploeg onder leiding van Staal,
Staal is al jaren actief bij Starkozijn als monteur. Staal is gespecialiseerd in de montage van kunststofkozijnen onder de norm van het VKG-keurmerk.
Hij is goed in het zoeken van oplossingen geen probleem is hem te groot. Samen met zijn collega’s leveren ze elke dag mooi werk op.

Montage Ploeg: van der Zalm

Voorman en 2de man

Montage ploeg onder leiding van dhr. van der Zalm.
Zalm heeft al jaren ervaring in de montage kunststofkozijnen. Bij ons hij al weer wat jaartjes
als eerste monteur aan de gang. Dit mooie werk doet hij samen met zijn collega Weverink.
Samen zijn ze een top team die weten van aanpakken.
Natuurlijk monteren ook zij onder de normen van het VKG-keurmerk.

Montage ploeg: Van Stijn

Montage Ploeg Stijn

Montage ploeg onder leiding van Van Stijn
Van Stijn is al jaren actief bij Starkozijn als monteur en sinds kort als eerste monteur. Van Stijn doet dit werk samen met zijn collega Munnicks.

Team Starkozijn levert hoogwaardige producten voor een scherpe prijs

Interesse in één van onze producten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom..

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen door. Zijn de wensen bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Verder zijn al onze kunstsofkozijnen voorzien van het KOMO-keurmerk en voldoen ze na montage aan het PKVW(Politiekeurmerk veilig wonen).

Wij bieden

Luxe kunststofkozijnen met stelkozijn montage.

10 jaar garantie op kunststofkozijnen

10 jaar garantie op plaatsing

Kunststofkozijnen met VKG-keurmerk

10 jaar garantie op kleurechtheid (ook op houtnerf folie)

10 jaar garantie op beglazing

Neem alvast een kijkje in onze showroom

Menu