Over Starkozijn v/d Vecht

Starkozijn v/d Vecht uit Lelystad is hét adres voor kunststof kozijnen en gevelelementen. Met meer dan 37 jaar ervaring een specialist in kunststofkozijnendakkapellenvoordeurenachterdeurenschuifpuientuindeuren en terrasoverkappingen. Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam op de particuliere markt. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij uitsluitend met de beste materialen en montagemethodes. Onze kunststofkozijnen worden altijd geleverd met VKG-keurmerkPKVW en SKG.

Een gemotiveerd familiebedrijf

Starkozijn Flevoland - Rens-tips.png

Rens van der Vecht

Houdt zich bezig met het maken van offertes, adviseren van klanten in de showroom en thuis en bied onder steuning aan de montage teams.

Starkozijn Flevoland - kees-tips.png

Kees van der Vecht

Houdt zich vooral bezig met alle technische aspecten van het bedrijf, montage ondersteuning, inmetingen en natuurlijk het adviseren van klanten op lokatie en in de showroom.

Starkozijn Flevoland - Hilda-tips.png

Hilda van der Vecht-Doedes

Houd zich vooral bezig met de administratie en de planing van de montage natuurlijk geeft ze ook advies aan klanten in de showroom.

Starkozijn Flevoland - ivar-tips.png

Ivar van der Vecht

Houdt zich bezig met het maken van offerte, adviseren van klanten, voorraadbeheer en nog veel meer

Team Starkozijn levert hoogwaardige producten voor een scherpe prijs

Interesse in één van onze producten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, een huisbezoek behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen door. Zijn de wensen bekend? Dan maken wij kosteloos een offerte met een aantrekkelijke prijs- kwaliteitverhouding. Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Verder zijn al onze kozijnen voorzien van het KOMO-keurmerk en voldoen ze na montage aan het Politiekeurmerk veilig wonen.

De kwaliteit van onze producten in het echt bekijken? Bezoek onze showroom.

Onze Showroom

Dit hebben wij te bieden

  • Luxe kunststofkozijnen met stelkozijn montage.
  • Kunststofkozijnen met VKG-keurmerk
  • 10 jaar garantie op kunststofkozijnen
  • 10 jaar garantie op kleurechtheid (ook op houtnerf-folie)
  • 10 jaar garantie op montage
  • 10 jaar garantie op beglazing

Al onze kunststofkozijnen zijn voorzien van VKG-keurmerkKOMO-keurPolitiekeurmerk veilig wonen, NEN 3576, NPR 3577 en K13065.
Interesse in onze producten? Neem gerust contact met ons op via info@starkozijnflevoland.nl.
Gebruik maken van ons online formulier voor een offerte kan ook!