Over Starkozijn v/d Vecht

Starkozijn v/d Vecht uit Lelystad is hét adres voor kunststof kozijnen en gevelelementen. Met meer dan 39 jaar ervaring een specialist in kunststof kozijnendakkapellenvoordeurenachterdeurenschuifpuien en tuindeuren. Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam op de particuliere markt. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij uitsluitend met de beste materialen en montagemethodes. Onze kunststofkozijnen worden altijd geleverd met VKG-keurmerkPKVW en SKG.

Een gemotiveerd familiebedrijf

Starkozijn Flevoland - Rens-tips.png

Rens van der Vecht

Rens is onze werkvoorbereider, hij zorgt ervoor dat de benodigde materialen aanwezig zijn maar de taak waar hij het meeste tijd in besteed is toch het maken van offertes voor u als klant. Daarnaast is hij ook de beheerder van onze website en help hij klanten in onze showroom. Zoals u begrijpt is het een zeer uitgebreid takenpakket en dat is nog niet alles, ook zorgt Rens ervoor dat alles op kantoor soepel en effectief verloopt.

Starkozijn Flevoland - kees-tips.png

Kees van der Vecht

Kees is onze technische vraagbaak, door zijn jarenlange ervaring in de wereld van kozijnen kunnen wij op alle gebieden bij hem terecht. Kees zijn belangrijkste taak is het inmeten van de kozijnen want niemand wil een te klein of te groot kozijn in zijn/haar gevel. Naast het inmeten houdt kees zich ook bezig met verkopen, het bestellen van de kozijnen en het begeleiden van de monteurs. Er zijn ook veel andere werkzaamheden die kees verricht bij Starkozijn v/d Vecht naast deze algemene taken.

Starkozijn Flevoland - ivar-tips.png

Ivar van der Vecht

Ivar is na jaren parttime te hebben gewerkt nu ook de gehele week aanwezig. Net als rens besteed hij de meeste tijd aan het maken van offertes. Naast het maken van offertes is hij ook bezig met versnellen en verbeteren van de computersystemen. Ivar besteed ook veel tijd aan kleine werkzaamheden in en rondom het kantoor, alleen dit zijn er te veel om op te noemen.

Starkozijn Flevoland - Hilda-tips.png

Hilda van der Vecht-Doedes

Hilda is onze administratieve medewerkster, voor afspraken en vragen kunt u bij haar terecht, daarnaast houdt ze zich bezig met het plannen van de montage en de juiste afhandelingen betreffende het VKG-keurmerk certificaat. Dus voor vragen omtrent deze werkzaamheden moet je bij Hilda zijn, voor andere vragen natuurlijk ook. Naast deze werkzaamheden zijn er natuurlijk veel meer kleine taken die Hilda ook verricht.

Team Starkozijn levert hoogwaardige producten voor een scherpe prijs

Interesse in één van onze producten? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, een huisbezoek behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen door. Zijn de wensen bekend? Dan maken wij een offerte voor u met een aantrekkelijke prijs- kwaliteitverhouding. Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Verder zijn al onze kozijnen voorzien van het KOMO-keurmerk en voldoen ze na montage aan het PKVW(Politiekeurmerk veilig wonen).

De kwaliteit van onze producten in het echt bekijken? Bezoek onze showroom.

Onze Showroom

Dit hebben wij te bieden

  • Luxe kunststofkozijnen met stelkozijn montage.
  • Kunststofkozijnen met VKG-keurmerk
  • 10 jaar garantie op kunststofkozijnen
  • 10 jaar garantie op kleurechtheid (ook op houtnerf folie)
  • 10 jaar garantie op plaatsing
  • 10 jaar garantie op beglazing

Al onze kunststofkozijnen zijn voorzien van VKG-keurmerkKOMO-keurPolitiekeurmerk veilig wonen, NEN 3576, NPR 3577 en K13065.
Interesse in onze producten? Neem gerust contact met ons op via info@starkozijnflevoland.nl.
Gebruik maken van ons online formulier voor een offerte kan ook!