De 8 voordelen van kunststof kozijnen

Zijn uw kozijnen toe aan vervanging? Last van tocht en kou? Dan zijn kunststof kozijnen voor u wellicht de uitkomst. Starkozijn levert u alleen de beste kwaliteit kunststof kozijnen, Starkozijn werken met het merk Deceuninck, de marktleider in kunststofproducten. Eenmaal gemonteerd kunt u direct genieten van uw onderhoudsarme kunststof kozijnen. U leest het goed u hoeft niet veel te doen om uw kunststof kozijnen in topconditie te houden. Eens in de zoveel tijd neemt u de kunststof kozijnen af met water en soap waarna ze er weer als nieuw uitzien.

1. Onderhoudsarm

Kunststofkozijnen hebben bijna geen onderhoud nodig, het beslag van de ramen en deuren moet 1 keer per jaar worden gesmeerd. Het kunststof kozijn mag worden afgenomen met water en soap veel eenvoudiger wordt het niet. Kunststofkozijnen zijn niet gevoelig voor schimmels en rotten niet.

2. Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur

Kunststof kozijnen gaan 70 jaar of zelfs langer mee met minimale onderhoud. Mocht het voorkomen dat een deur of raam niet lekker loopt. Geen probleem bij Starkozijn kozijnen is alles eenvoudig na te stellen.

3. Inbraakwerend volgens Politie Keurmerk Veilig wonen

Alle Starkozijn kunststofkozijnen worden uitgevoerd met Politie Keurmerk Veilig wonen beslag. Dit houdt in dat ze voldoen aan de hoogste gestelde eisen op het gebied van inbraak preventie.

4. Zeer hoge isolatie waarde

Starkozijn kunststofkozijnen hebben zeer hoge isolatie waarde dit door het 5 kamer profiel van Deceuninck en het toepassen van het Neo profiel in de kunststofkozijnen. De dubbele afdichting tussen alle deuren en ramen zorgt er voor dat u geen tocht meer heeft.

5. 10 jaar garantie

Op de Starkozijn kunststofkozijnen en glas krijgt u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Dit geld ook op alle gekleurde profielen.

6. VKG- keurmerk

Starkozijn kunststofkozijnen worden van het begin tot het einde geleverd en gemonteerd onder het VKG-keurmerk. Zowel de profielen (Deceuninck) als de productie, als de verkoop en de montage verlopen onder het VKG-Keurmerk. Dit geeft u als klant de zekerheid van een Nederlands top product, gemaakt naar alle huidige eisen en gemonteerd door VKG-keurmerk gecertificeerde monteurs. Na de montage ontvangt u een certificaat van het VKG-keurmerk in dit certificaat staan alle gegevens van uw kozijnen zodat u altijd terecht kan bij het VKG.

7. VKG-Waarborgfonds

Starkozijn valt onder het VKG-waarborgfonds dit houdt voor u als klant in dat u altijd de kozijnen krijgt die u gekocht heeft. Het VKG-waarborgfonds zal hier voor de zorg voor u dragen.

8. Milieu & recycle

Voor kunststof kozijnen worden geen bomen gekapt, laat het bos staan en geniet van de natuur. Deceuninck kunststofkozijnen zijn van 1ste graad kunststof dit houd in dat het kunststof nog nooit is gerecycled zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit kunststofkozijnen aanschaft. Onze kunststof kozijnen kunnen 100% worden gerecycled. Hier heeft Deceuninck een eigen programma voor ontwikkeld.

Starkozijn geeft u nog meer voordelen!

Naast de algemene voordelen die kunststof kozijnen bieden, gaan wij bij Starkozijn nog een stap verder. Wij willen namelijk altijd en alleen het beste bieden aan onze klanten daarom zult u bij ons nog meer voordelen ondervinden dan bij een andere leverancier. Al onze producten en dus niet alleen onze kunststof kozijnen hebben de volgende voordelen:

  • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Perfect sluitend
  • Complete montage (stelkozijn, binnen afwerking, vensterbanken, etc.)

Vrijwel alle maten en vormen met kunststof kozijnen!

Binnen ons assortiment kozijnen hebben wij vier types. Dankzij dit diverse aanbod is vrijwel alles mogelijk. Zo kunt u denken aan een puntvormig kozijn, gebogen kozijn of zelf een rond kozijn! Onze vier types komen uit de Zendow serie en bezitten alle hun eigen unieke kenmerken. Wij zijn zeer trots op ons assortiment en laten dit graag zien, kom gerust langs in onze showroom in Lelystad.

Haal nog meer rendement uit uw kunststof kozijnen!

Kunststof kozijnen zijn al zeer duurzaam en isolerend maar het kan nog beter. Kunststofkozijnen zijn standaard voorzien van een gegalvaniseerde stalen binnenkant van +-2mm dik. Wij kunnen dit stalen profiel vervangen voor een speciaal door Deceuninck ontwikkeld profiel (Linktrusion Neo), dit verhoogt uw rendement aanzienlijk.

NEO-profiel

Bij kunststof kozijnen met het NEO-profiel wordt het gegalvaniseerde staal in de kozijnen vervangen voor het Neo-profiel. Het NEO-profiel bestaat uit een harde kunststof buiten laag met daar in een kunststof schuim vulling. De harde kunststof buiten laag is versterkt door enkele staaldraden, deze zijn in het kunststofprofiel gegoten. Dankzij deze toepassing van het NEO-profiel isoleren de kunststofkozijnen nog beter, zijn ze veel sterker en beter inbraakwerend. De sluitnokken van de draaikiepramen zitten in dit systeem nog beter vast doordat de schroeven volledige grip hebben in het NEO-profiel. Door het elimineren van het gegalvaniseerde staal is de isolatiewaarde van de kunststofkozijnen nog veel beter geworden.

Model NEO premium

Het vierde model type kozijn is het NEO premium kozijn, dit kozijn heeft het zelfde kader als een Royal kozijn met een Neo-profiel echter is er een compleet nieuwe draaikiepraam en deurprofiel voor ontwikkeld. De raam- en deurvleugels zijn speciaal ontwikkeld voor HR+++ trippelbeglazing. De raam- en deurvleugels zijn tevens met glasvezel verstevigt hierdoor is er geen staal of NEO-profiel meer nodig in deze vleugels. Door de glasvezel versteviging zijn de vleugels nog sterker en vormvaster geworden en ook een stuk lichter. Tevens is de isolatiewaarde van de raam- en deurvleugels nog hoger geworden door het dikkere profiel met meer lucht kamers.

Starkozijn v/d Vecht heeft een werk regio van +- 40 km

Starkozijn v/d Vecht is gevestigd in Lelystad in de provincie Flevoland en is zoals u wellicht al geraden heeft heel actief binnen onze eigen provincie. Naast onze thuis stad Lelystad werken wij ook veel in Almere, Dronten, Zeewolde, Emmeloord, Urk en de rest van de Noordoostpolder. Maar werken ook iets buiten de provincie Flevoland. We hebben in de afgelopen jaren al veel prachtige projecten gedaan in onder anderen Harderwijk, Enkhuizen en Kampen.

Heeft u interesse in onze producten? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Natuurlijk komen wij ook vrijblijvend bij u thuis langs voor een offerte opnamen gesprek. U kunt ons bereiken via onze website, email of via de telefoon.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kwalitatief hoogwaardig met een groot aanbod aan mogelijkheden, dát zijn kunststofkozijnen van Starkozijn.

Menu